6 ANI garantie pentru dezumidificatoarele Woods Canada

Toate echipamentele prezente pe site-ul Soldec® beneficiaza de 2 ANI garantie din momentul achizitionarii.

In plus, dezumidificatoarele WOODS Canada, au o garantie extinsa de 6 ani odata cu schimbarea filtrului de particule anual.

Din luna august 2013, oferim clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona dezumidificatoare WOODS cu filtru de particule tip SMP. Acest filtru purifica aerul, captand polenul, praful, sporii de mucegai, acarienii si alti alergeni, astfel, dezumidificatorul avand rol si de purificare. Un alt avantaj este faptul ca utilizand filtrul de particule, piesele componente ale dezumidificatorului raman curate, garantia putand fi prelungita peste cei 2 ANI standard.

Garantia de 6 ANI poate fi aplicata pentru modelele de dezumidificatoare profesionale WOODS Canada in varianta F: DS15 F, DS28F, DS36 F, ED50 F, TDR28 F, TDR36 F.

Daca alegeti garantia extinsa de 6 ANI, trebuie sa cunoasteti conditiile care trebuie respectate:

1. filtrul de particule trebuie schimbat cel putin o data pe an.

2. dezumidificatorul trebuie inregistrat pe site-ul WOODS, cu seria si datele dvs de contact. Sectiunea in limba o gasiti urmand acest link: inregistrare dezumidificator Woods

La achizitia filtrului SMP trebuie sa prezentati dovada achizitionarii dezumidificatorului (factura, chitanta) si ultimele facturi si chitante corespunzatoare achizitiilor anuale ale filtrelor SMP.

Aceasta garantie extinsa este optionala insa benefica atat pentru dezumidificatorul achizitionat de dumneavoastra cat si pentru aerul din incaperea in care functioneaza, purificandu-l.

Pretul pentru un filtru de schimb il gasiti pe magazinul nostru on line, urmand acest link:

FILTRU PARTICULE SMP

Incercam sa imbunatatim constant gama de produse pentru a va oferi echipamente de top, de la furnizori de incredere.

 

Echipa Soldec®

Acest articol a fost publicat în Sfaturi Utile. Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.